Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

IMP

U okviru projekta  Informaciona i medijska pismenost (IMP) – Strategija i edukacija koji realizuje Nacionalna biblioteka Đurđe Crnojević sa Cetinja, Gradska biblioteka i čitaonica Kotor organizuje edukativnu radionicu za školske bibliotekare i nastavnike sa teritorije opštine Kotor. Radionica će se održati 4. novembra u 11 sati u press sali Kulturnog centra Nikola Đurković Kotor. Predavač je bibliotekarka Gradske biblioteke i čitaonice Kotor, Aleksandra Tomović. Koordinatorke radionice su Gordana Ljubanović i Vesna Kovačević, bibliotekarke Nacionalne biblioteke Đurđe Crnojević i specijaliste za informacionu i medijsku pismenost.

 

 

 

 

 

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka