Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

20221122 152418

Gradska biblioteka i čitaonica Kotor povodom 70 godina rada u petak 25. novembra sa početkom u 19 sati organizuje izložbu plakata „Knjige, autori i događaji“ u Staklenoj galeriji Kulturnog centra. Izložba dokumentuje izbor iz programske aktivnosti Biblioteke: od predstavljanja domaćih nagrađivanih autora, antologijskih pjesnika, zavičajnih pisaca, programa za djecu i mlade, predavanja i tribina, izložbi dokumenata i starih i rijetkih knjiga u saradnji sa drugim subjektima kulture, preko predstavljanja dobitnika NIN-ove nagrade do najsavremenijih književnika iz zemlje i regiona.
Izložba je dio Programa proslave Dana opštine Kotor.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka