Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

  • dj_nedelja
  • predstava

 

Kulturni centar "Nikola Đurković" Kotor i ove godine obilježiće Dječiju nedjelju, u periodu od 3. do 7. oktobra. U planu su radionice na temu "Pozorište djeci," koje će voditi instruktorka za scenski i medijski nastup, Bojana Ignjatović Šoć, književne radionice i predstavljanje zbirke "Vrteška čuda," autora Gorana i Milice Radojičić u Gradskoj biblioteci, predstava učenika Osnovne škole "Njegoš" sa Benova "Bože, udri svuđe, samo ne u glavu," kao i predavanje o HPV vakcinaciji u saradnji sa Domom zdravlja Kotor. Dječija nedjelja će zvanično započeti otvaranjem izložbe Prirodnjačkog muzeja Crne Gore pod nazivom "Priroda na dodir," koja je planirana za ponedjeljak, 3. oktobar u 12h u Staklenoj galeriji Kulturnog centra. Izložba je prilagođena osobama sa invaliditetom, a katalog je štampan i na Brajevom pismu.
Svi programi su besplatni i dostupni svoj djeci sa teritorije kotorske opštine.
Dobro došli.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka