Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

287400997 5060452884067683 6080926239676703352 n

 

Kurs “Upotreba programske opreme COBISS3/Katalogizacija – ažuriranje CONOR”, namijenjen katalogizatorima koji će raditi na redakciji baze podataka CONOR, održan je 16. juna 2022. godine u Cobiss centru na Cetinju.
Polaznici su bili istaknuti bibliotekari iz crnogorskih biblioteka sa dugogodišnjim iskustvom, između ostalih Jasmina Bajo, bibliotekarska savjetnica iz Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.
Kurs je vodila Vjenceslava Ševaljević uz asistenciju Đurđe Martinović. a preko Zoom aplikacije kurs je pratila istruktorka IZUM-a Gordana Mazić.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka