Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

 Kulturni centar „Nikola Đurković“ organizuje promociju knjige „Mama, pričaj mi“ autorke Olivere Grozdanovske koja će biti održana 12.oktobra sa početkom u 19 sati u pres-sali Centra.

Grozdanovska je profesorka francuskog jezika i književnosti i istorije umjetnosti, književna prevoditeljka, pjesnikinja i slikarka. Na promociji će pored autorke govoriti književnik Obrad Pavlović i bibliotekarka Jelena Vukasović, a u muzičkom dijelu programa učestvuju učenici muzičke škole „Vida Matjan“ iz Kotora.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka