Dobro došli na Internet prezentaciju Gradske biblioteke i čitaonice Kotor.

Sajt je realizovan u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige koji su implementirali Gradska biblioteka i čitaonica Kotor u sastavu Kulturnog centra Nikola Đurković i Dubrovačke knjižnice - Dubrovnik sa partnerima: NVO Prostory, Podgorica i Matica hrvatska, ogranak u Dubrovniku. Projekat je finansirala Evropska zajednica iz sredstava namijenjenih za prekogranični program Hrvatska - Crna Gora u okviru instrumenata za pretpristupnu podršku.

 

243465322 1043340366477576 9159658543720991295 n resize

 

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor i ove godine organizuje Dječiju nedjelju u periodu od ponedljeljka 4. oktobra do petka, 8. oktobra 2021. godine. Za ponedjeljak, 4. i utorak, 5. oktobra planirana je projekcija filma „Luka“ u Kinu „Boka,“ za učenike prvih razreda.
Istog dana u podne, u velikoj sali Kulturnog centra u saradnji sa Upravom za sport i mlade Crne Gore, prisutni će imati priliku da se druže sa našim istaknutim Olimpijcima: selektorom vaterpolo reprezentacije, Vladimirom Gojkovićem i kotorskim vaterpolistom, Dušanom Mandićem.
U srijedu, 6. oktobra u velikoj sali Kulturnog centra u podne, u saradnji sa Jedriličarskim klubom „Lahor“ biće održana prezentacija kluba i jedrenja, na kojoj će govoriti kotorski mladi jedriličari.
U četvrtak, 7. oktobra u podne, takođe u velikoj sali, u saradnji sa Domom zdravlja Kotor, doktorica Aleksandra Spasić Jokmanović održaće predavanje o prevenciji reproduktivnog zdravlja mladih.
Program Dječije nedjelje završava se u petak, 8.oktobra u podne, predstavom „Simfonija u f-duru, iliti mala lekcija protiv šunda,“ koju će u velikoj sali Kulturnog centra izvesti glumac Cvetin Aničić.
Tokom nedjelje u Gradskoj biblioteci i čitaonici održaće se književne radionice za učenike petih razreda, koje će za temu imati roman Jasminke Petrović „O dugmetu i sreći.“
Ulaz na sve programe Kulturnog centra je slobodan, uz strogo poštovanje epodemioloških mjera.

This web site is funded by EU. The content of this web site is the sole responsibility of City Library of Kotor and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

posdnozjebiblioteka